1. Anasayfa
  2. OYUN

2017 Yılının En iyi Video Oyunları Listemiz

2017 Yılının En iyi Video Oyunları Listemiz
2017 Yılının En iyi Video Oyunları
1

2017 Yılının En iyi Video Oyunları


Bu liste benim kişisel listem değil. İyi başarı yakalamış serilerin yeni oyunlarından ve en çok beklenen oyunlardan oluşuyor. Yani listeye evrensel tutmaya çalıştım. İkinci olarak ise listemiz 2 yazıdan oluşacak. Çünkü biraz kabarık.  Birde kimsenin inkar etmesine gerek yok 2016 yılı video oyunları için harika bir yıl oldu… Ki bizler içinde harikaydı. Birbirinden müthiş oyunlar çıktı. Her ne kadar bu oyunları alacak paramız olmasa bile… Peki lafı fazla uzatmaya gerek yok. 2017 yılında gelecek oyunlar için heyecanlı mısınız? Eğer yanıtınız “evet” ise aşağıdaki liste tam size göre. Dikkat edin size kalp krizi geçirtebilir. Listemizin ilk sırasında Resident Evil 7 bulunmakta.

1-)Resident Evil 7 –  Ocak 24

Oyunun fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.! Bazıları için Resident Evil  franchise ‘ın, dördüncü oyundan sonra bozulduğu yönünde. Buna en büyük örnek Beşinci ve Altıncı oyunu. Fakat yedinci oyun ile bu düşünce rafa kaldırılıcağa benziyor. Çünkü E3 2016 basın toplantısında yayınlanan fragmanda oyunun özüne döndüğünü görebilmiştik. Yeni gelen karakterler ve FPS moduyla da bizleri şaşırtmıştı. Ayrıca yeni gelen VR desteği ile de çığır aşacağa benziyor.

2-)Halo Wars 2 – Şubat 21

Halo oyun tarihinin en büyük serilerinden biridir. Oyunun 2017 yılında ise gerçek zamanlı strateji özüne geri döneceğini umuyorum. İlk oyunu raflara koyulduğundan beri uzun zaman geçmiş durumda. Tam 7 sene! İkinci oyunu ise 2017 yılında çıkmaya hazırlanıyor.

3-)Horizon Zero Dawn – Şubat 28

Özgünlük bazen oyun endüstrisinde çok önemli roller oynayabilir. Hoziron Zero Dawn gibi bir oyunu görmek ise içimizi ferahlatıyor, bizi heyecanlandırıyor. Oyun çıktığında bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Ayrıca oyun hakkında daha fazla bilgiyi sahip olmak için tıklayınız!

4-)Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Mart 7

Aslında bu oyun hakkında pek bir şey demeye gerek bile yok. Tom Clancy’s serisi zaten efsane. Fragmanı aşağıda!

5-)Mass Effect: Andromeda – Mart

Aksiyon ve rol yapma öğelerinin yanında, açık dünya oynanışına da önem verilmiş durumda.  Ve oyuna yeni gelen jetpack mekaniği ile gezegenleri ve şehirleri çok daha rahat bir şekilde keşfedebilmek mümkün. Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum. Aşağıdaki fragmanı izlemek size yeterde artar.

6-)Injustice 2 – Mart

İlk oyununun ne kadar iyi olduğunu herkes bilir. Heh işte bu oyun ise ilk oyuna göre daha iyi grafikle, daha iyi mekaniklerle ve daha çok farklı karakterle karşımıza çıkıyor. Fragmana ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

7-)Yooka-Laylee – 11 Nisan 2017

Banjo Kazooie ve Donkey Kong Country ‘de çalışan tasarımcılar yaklaşmakta olan Yooka-Laylee ‘yi geliştirmek için Playtonic Games ‘i kurdu.

2015 yılında 80.000 Kickstarter destekçisi tarafından finanse edilen oyun ‘un amacı “Modern çağ için ekipman toplamak”. Bu oyun bizi Nintendo 64 ‘ün altın nostalji zamanlarına geri götürecek.

Liste en yakın zaman’ da güncellenecektir. Sitemizi takip etmeyi unutmayınız!
Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir