1. Anasayfa
  2. HABER

Yakında çıkacak hayatta kalma oyunu The Other 99, Pc, Ps 4 ve Xbox One’a geliyor!

Yakında çıkacak hayatta kalma oyunu The Other 99, Pc, Ps 4 ve Xbox One’a geliyor!
The Other 99
0

Yeni bir oyun stüdyosu olan “Burning Arrow” dan etkileyici bir hayatta kalma oyunu olan The Other 99 geliyor!

Başarılı rol yapma oyunu olan Lords of the Fallen’ın geliştiricilerinin de aralarında bulunduğu yeni oyun stüdyosu olan Burning Arrow, yepyeni hayatta kalma oyunu The Other 99’u Bilgisayar, Playstation 4 ve Xbox One platformlarında duyurdu. Yapımcı ve dağıtımcının dediğine göre Ana karakterin gözünden oynayacağımız oyun Steam’in Erken Erişim sisteminde Temmuz ayında indirmeye açılacakmış.

Yayımlanan etkileyici tanıtım videosundan gördüğüm kadarıyla, oyun adada geçecek. “Adanın tek çıkış yolu diğer 99’dan geçiyor. Oyun notlarında öyle yazıyor gitmek için tıklayınız :)” yazan nota göre karakteri hiçbir şey olmadan  yönlendireceğiz. Oldukça kanlı ve acımasız dövüş sahneleriyle de karşılaşacağımızı düşündüğüm oyun, etkileyici bir hikaye etrafında gelişecek gibi duruyor. “The Forest” oyununa az çok benzediğinin farkındayım :) The Forest videolarımıza göz atmak için tıklayınız!

The Other 99, kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir yapım olacak gibi görünüyor. Zaten oyun erken erişimi çıktığı anda oyunu satın alıp ilk bakış videosu çekeceğiz. “Merak etmeyin!”

Youtube Kanalımız!

Oyunlarla ilgili diğer haberler ve bilgiler!

Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir