1. Anasayfa
  2. Sosyal Medya

Facebook Uygulamasına Renkli Gönderi Özelliği Geldi

Facebook Uygulamasına Renkli Gönderi Özelliği Geldi
Facebook Uygulamasına Renkli Gönderi Özelliği Geldi
4

Facebook Uygulamasına Renkli Gönderi Özelliği Geldi


3 gün önce facebook uygulamasına yeni bir güncelleme geldi.  Bu yeni güncellemede arka planı renkli durumlar paylaşabiliyoruz. Aslında bu güncelleme sessiz sedasız yapıldı. Çünkü çoğu kullanıcı bu güncellemeden habersiz. Bende dün öğrendim ve bugün bu yazıyı paylaşıyorum. Şuan için sekiz renk topundan oluşan bu yeni özelliğin nasıl kullanıldığını birazdan anlatacağım.

Şuan için sadece mobil kullanıcılar bu özellikten yararlanmakta. Yakın zamanda tarayıcı üzerinden facebook’ u kullanan kullanıcılara da gelmesi ümidiyle.

*Facebook uygulamasını açtıktan sonra > “Ne düşünüyorsun?” bölümüne tıklıyorsunuz. > Daha sonra yazı yazma kısmına tıklıyorsunuz. > Alt tarafta renk topları hemen açılıyor. İstediğiniz rengi seçip paylaşım yapabilirsiniz.
1VLpBbLZyvNz77qBdrPn07Nbg2qPpQvXbaVD

 

İlk başta bazı kullanıcılar bu post özelliğini resim zannetse de, postun üzerine geldiğinizde “metni kopyala” yazısı çıkıyor. Tek farkı arka plan renginin olması. Bu post özelliği bence çoğu kişinin işine yarayacak çünkü bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için renkler çok önemli rol oynuyor. Son olarak bir önemli hatırlatma yapmak isterim veya not düşmek: Renkli postlar anas ayfanızda gözüktükçe daha çok internet yiyecektir. Yani bu özelliğin tek dezavantajı mobil internetimizi çok sömürecek olması. Malum ülkemizde herkes para göz olduğundan internet fiyatları tavan yapmış durumda! Evet yine her yazımda olduğu gibi bu yazımdada birilerine geçirdiğime göre gönül rahatlığıyla yazıyı yayınlaya bilirim :D


Friday the 13th ‘ten Şiddeti Bol Video Yayınlandı
Birden Fazla Virüs Programı Kullanmak Doğru mudur?


Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir
GTA 5 Magneto Modu Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  2. Leadergamer.com.tr üzerinden “Warface oynayıp da beğenenler yorum bırakabilir mi?” iletisini paylaştığımda bana geri dönüşte bulunduğun için bu kodu seninle paylaşıyorum dostum. Oyunla ilgili söylediklerin için de teşekkür ederim; ama oyunu yakın zamanda denemem mümkün olmadığı için 30 Aralık 2016’ya kadar olan bu kod senin işine yarayacaktır diye umuyorum. Kodun geçerliliği olmazsa, kusura bakma. Kazandığım çekilişten gelen kod: D1Jy3OakaoOsO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir