1. Anasayfa
  2. HABER

Sony PlayStation 5’in İçi Açıldı

Sony PlayStation 5’in İçi Açıldı
Sony PlayStation 5 'in İçi Açıldı
0

Sony daha önce Playstation 4 pro’nun içini açtırmıştı. Bu sefer ise Playstation 5’in içi açıldı. Sony her sene olduğu gibi bu senede Playstation’ ın yeni sürümünün çıkmasından hemen sonra konsolun içini açtırdı. Sizi bilmem ama ben videoyu izlerken çok keyif aldım :)  Videoda yavaş yavaş Playstation 5’in sökülmesini görüyoruz.  Neyse lafı fazla uzatmadan sizleri videolarla baş başa bırakıyorum. Keyifli izlemler!

Sony PlayStation 5’in İçi Açıldı

İlk olarak , size Mesut Çeviğin çektiği videoyu paylaşıyorum. Sonrasında verdiğim videoyu izleyerek Playstation’un çektiği videoyu izleyebilirsiniz.

Buda Sony’ nin çekmiş olduğu video. Bu video daha detaylı ama izlemeye geçmeden önce hatırlatmamda fayda var. Videonun dili japonca fakat üzülmeyin ingilizce altyazıda koymuşlar. Bu arada videonun altyazıyı seçeneğini açmayı unutmayınız! Bakalım Sony reis “PlayStation5’in içini nasıl açtırmış.

Sony PlayStation 5’in İçi Açıldı makalemizin sonuna geldik. Umarım hoşunuza gitmiştir. Diğer yazılarımız;

Sık Sorulan Sorular

PS5 kapak nasıl açılır?

PS5 kapak nasıl açılır? Playstation 5 konsolunuzu, PS logosu yukarı bakacak ve güç düğmesinin arkası size dönük kalacak şekilde yerleştirin. Kapağın sol alt köşesini tutup hafifçe yukarı ve sağa doğru çekerek çıkarın. Bu işlemden sonra kapak kalkacaktır.

PlayStation ısınırsa ne olur?

PlayStation ısınırsa ne olur? Aşırı ısınma sadece ufak bir sorun değil zira PlayStation 5’inize zarar veriyor. Uzun süreli yüksek ısıya maruz kalma durumu, cihazınızın ana kartını yakabilir.

Soğutma sistemi ne kadar iyi olursa olsun cihaz fark etmeksizin çok uzun süreli ısıya maruz kaldıklarında içindeki komponentler zarar görür.

5/5 - (2 Oy)

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir