1. Anasayfa
  2. HABER

Minecraft, Unreal Engine 4 ile yapılsaydı oynar mıydınız?

Minecraft, Unreal Engine 4 ile yapılsaydı oynar mıydınız?
Minecraft, Unreal Engine 4
3

Minecraft, Unreal Engine 4 ile yapılan oyunu yazının sonundaki linkten indirebilirsiniz.

Unreal Engine’ ın forum üyelerinden biri olan John Alcatraz, Unreal Engine 4 üzerinde Minecraft’a benzer bir oyun yapmaya çalışıyordu. Minecraft’ı bire bir tekrardan geliştirme gibi bir niyeti olmadığını söyleyen John,  Minecraft’a benzer bir oyun yapmak istediğini söylemişti. Aradan birkaç zaman geçmiş’diki üzerinde çalıştığı projenin yeni bir videosunu ve indirme linkini yayımladı.


John’ un, forum üzerinde paylaştığı açıklamaya göre Unreal Engine 4 üzerinde Minecraft’a benzer oyunların kolaylıkla yapılabileceği anlaşılıyor. Ayrıca John  bu oyunu sadece Unreal Engine 4’ün orijinal şablonlarını kullanarak geliştirdiğini belirtmişti.

Yukarıda videosu bulunan bu oyunu bilgisayar platformun’ da oynayabilirsiniz. Eğer oyunu oynamak isterseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz!

Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir