1. Anasayfa
  2. HABER

Sonunda Tekken 7 için Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Sonunda Tekken 7 için Tanıtım Videosu Yayınlandı!
Tekken 7
1

“Your Story, Your Fight” adı altında çıkacak oyun beni şimdiden heyecanlandırdı.


Eskiden playstation 2′ de oynadığımız daha sonra psp’ de oynadığımız üstüne üstlük hızımızı alamayıp eski oyunlarını dahi oynadığımız oyun olan Tekken var ya Tekken heh işte seneye Tekken 7 çıkıyor. Hemde sadece konsollara değil bilgisayara da :) Artık “emulator” kullanmamıza ve emulatorun kasmasıyla uğraşmamıza gerek kalmayacak. Aslında oyun ps2 dende eski ilk “arcade” olarak çıkmış yani o 80 lerde olan veya 90′ ların başında olan atari salonları :) fakat benim yaşımda olup da atari salonuna giden var mıdır merak ediyorum. Çünkü ben ilk okula başladığımda felan internet cafeler yeni yeni çıkıyordu. Bu arada 97′ liyim.

Bandai Namco’ nun sevilen oyun serilerinden Tekken’in son olacak oyunu olan Tekken 7 için tanıtım videosu yayınlandı. Aslında bu yayınlanan ilk video değil gameplay veya traiser videoları falan var. Fakat bu ilk tanıtım videosu. Bu yıl 34’ üncüsü yapılan Golden Joystick Awards etkinliği sırasında paylaşılan bu video, “Your story, Your fight” yani “Senin hikayen, Senin Kavgan” adı altında gösterildi. Çıkış tarihi gizemini korusa da 2017 ’nin ilk çeyreğinde Bilgisayar, PlayStation 4 ve Xbox One ’a çıkışını gerçekleştirecek. Bir bilgi daha oyunun oyunun ilk piyasaya sürülme tarihinde 2015 yazıyor. 2015 yılında “arcade” olarak çıkmış sanırsam. Neyse lafı fazla uzatmadan video aşağıda. Keyifli İzlemeler!


Oyun ve Konsollarla ilgili diğer yazılarımıza gitmek için tıklayınız!
Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir