General Mobile Android Q Beta Geliyor
General Mobile Android Q Beta Geliyor - TechnoVadi
0

General Mobile Android Q Beta Geliyor!


Android Q Beta sürümü başta Pixel cihazları olmak üzere zamanla bir çok üretici firmanın cihazlarında da sunuldu. Yerli üretim olarak bildiğimiz General Mobile Android One kapsamında güncel olacağını hepimiz duyduk. General Mobile beta süreci için 2 cihazı öne sürmüş durumda. Bu cihazlar General Mobile 9 Pro ve General Mobile 8.

General Mobile Android Q Beta Geliyor

General Mobile Android Q Beta Geliyor ama nasıl katılacağınızı bilmiyor musunuz ? Sizin için aşağıda kısa bir anlatım yaptık. Umarım bu anlatım size faydalı olacaktır.

# Beta Sürecine Nasıl Katılabilirim ?

Beta sürecine, resmi General Mobile sitesine girerek destek kısmında yer alan beta programına kayıt ol kısmından kayıt işlemini tamamlayarak gerçekleştirebilirsiniz. Resmi sitesine gitmek için Tıklayın!.

# Benden IMEI bilgisi istiyor ?

IMEI istemesi konusunda maalesef bizde bilgi sahibi değiliz. Kendi resmi form’ları olduğundan dolayı bir sakınca yaratacağını düşünmüyoruz.

# Başvurdum Ne Zaman Android Q Kullanabilirim ?

Başvuru işlemi yapıldıktan sonra GM ekibi gerekli düzenlemeleri bitirdiğinde, sizlere mail yolu ile bu işlemi nasıl yapabileceğiniz konusunda bir mail yollayacaklardır. Bu yüzden mail adresinin aktif olarak kullandığınız mail adresi olduğuna dikkat edin.

# Beta sürecinde Google Kamera Kullanabilecek Miyim ?

Aldığımız bilgilere göre evet beta sürecinde Google Kamera’yı kullanma şansınız olacaktır.

# Beta Sürecinde Bir Sorun Yaşar Mıyız ?

Beta süreci olduğu için öncelikle tabii ki şarj optimizasyonu, görüşme yaparken kopma, SMS gönderim hataları, cihaz içinde kullanılan uygulamalarda hatalar alabilirsiniz. Buradaki amaç zaten “beta” sürecinde bu hataları bulup ana sürüm çıkmadan kapatmaktır. Bunun dışında da beta sürecinde cihaza gelebilecek herhangi olumsuz bir sorunda General Mobile bu sorumluluğu sizlere bırakmaktadır. İsteğe bağlı bir katılım olduğu için düşünerek kendi kararınızı verebilirsiniz. Biz sizlere katılın veya katılmayın diyerek yanlış bir yönlendirme yapmak istemeyiz. Sadece Android Q Beta’nın yayınlandığı hakkında bilgi veriyoruz.

General Mobile 9 Pro, Android Pie Beta sürecini gerçekleştiğinden dolayı Android Q Beta’ya katılması oldukça doğal. Fakat bizler için General Mobile 8’in bu beta sürecine katılması büyük bir sürpriz oldu.

Beta sürecini çok uzun tutacaklarını sanmıyoruz. Çok kısa bir zaman olmasa da bu yıl içinde “Android Q”‘un kararlı sürümü çıkarılacağını düşünmekteyiz.

Bu yazımızın da sonuna geldik. Beta sürecinde başınıza gelecek olumsuz sorumluluklardan sitemiz sorumlu tutulamaz sadece sizlere bilgilendirme amaçlı yazılmış bir makaledir.

Makaleyi Oyla post

Boş vakitlerinde technovadi.com sitesinde makale yayınlayan birisi

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir