Euro Truck Simulator 2 Sesli Navigasyon Geldi
Euro Truck Simulator 2 Sesli Navigasyon Geldi - TechnoVadi
0

Euro Truck Simulator 2 Sesli Navigasyon Geldi


Geçtiğimiz günlerde deneysel olarak ETS 2 için 1.35 Açık “Public” Beta güncellemesi geldi ATS için de geleceği doğrulanan bu sürümde aynı zamanda bizler için çok önemli bir özellik bulunmakta. O da Euro Truck Simulator 2 Sesli Navigasyon sistemi. Bu gelen özellikte Türkçe dahil bir çok dil bulunmakta. Bu diller İngilizce, Fransızca, Çince Almanca, Rusça ve İtalyanca. Aynı zamanda navigasyonun sesini erkek veya kadın olarakta ayarlayabiliyorsunuz. Türkçe dilini seçtiğinizde erkeği Emre, kadını ise Zeynep seslendirmekte. Lafı fazla uzatmadan sizleri çekmiş olduğumuz kısa videoyu izlemeye davet ediyoruz. Nasıl beta sürümüne geçebileceğinizi ise videonun altında bahsettik.

 Açık Beta’ya Nasıl Geçilir

Euro Truck Simulator 2 Sesli Navigasyon Geldi - TechnoVadi

Steam Kütüphanesine girdikten sonra Euro Truck Simulator 2’ye sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz. Daha sonra BETALAR kısmından 1.35 public betayı seçiyoruz. Seçimi yaptıktan sonra 1-1.5 GB civarında bir güncelleme gelecek ve oyun kendini güncellemeye başlayacaktır. Güncelleme işlemi tamamlandıkta sonra oyuna girip sesli navigasyonu aktif (Videoda bahsettim aktif etme işleminden) edebilirsiniz

Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir