Windows’un Sürümlerini Tekbir Siteden Bedavaya İndirmek
Windows'un Sürümlerini Tekbir Siteden Bedavaya İndirmek
12

Windows’un Sürümlerini Tekbir Siteden Bedavaya İndirmek


Öncelikle Ramazan Bayramınız Mübarek olsun kardeşlerim, abilerim ve ablalarım :) Herkesin güvendiği site veya siteler vardır. Benim güvendiğim siteyi ise az sonra göreceksiniz. İsterseniz makalemizin içeriğine başlayalım.

Bu gün Windows ‘un tüm sürümlerini tekbir sitenin altında bulup ücretsiz bir şekilde indirmeyi göstereceğim. Sitemiz ‘e gitmek için tıklayınız!  Sitede Sadece Windows ‘un sürümleri yok Office ‘in de birçok sürümü bulunmakta.

Peki site güvenlimi diye sorduğunuzu veya düşündüğünüzü varsayıyorum; Evet site güvenli. Zaten sitede SSL Sertifikası mevcut ve bende bu siteyi uzun süredir kullanıyorum. Yani şuana kadar bir sorun çıkmadı, çıkacağına da ihtimal vermiyorum.


Teknoloji haberlerine ulaşmak için Tıklayın!


Peki nasıl İndireceğiz:

Siteye gitmek için tıklayın!

İlk kısımda Bir “Ürün” Seçiyorsunuz.

Devamında ise seçtiğiniz ürünün versiyonunu seçmek zorundasınız. Atıyorum Windows ‘u seçtiniz, daha sonra ise  8, 8.1 veya 10 mu diye sürüm seçimi yapmanız gerekiyor.

Sonra “Dil” kısmında Anadilinizi veya kullanmak istediğiniz dili seçiyorsunuz. Merak etmeyin site de Türkçe dil desteği bulunmakta. :)

Sonra işletim sisteminiz için “Bit” değeri seçmeniz gerekiyor “32 veya 64 Bit”. Son olarak işe bu aşamaları tamamladığınızda sitenin sağ tarafında bir indirme linki ortaya çıkacak. O linke tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

İşte Hepsi bu kadar iyi günler…. umarım bir gün Microsoft ürünlerini alacak kadar paramız olur :)

5/5 - (1 Oy)
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (12)

Popüler Yorumlar
  1. eline sağlık buna benzer bir site daha vardı diye hatırlıyorum onuda bulmama yardımcı olurmusun bu sitede şuanki windows sürümü yok. 1909#18363.719

  2. oh yeah

  3. Aynı siteyi bende kullanıyorum virüs yok. Eğer virüslü site olduğundan şüphelendiğiniz siteler varsa https://transparencyreport.google.com/safe-browsing/search?hl=tr bu linkten test edebilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
  1. yönlendirdiginiz sayfada windows virüs var mı yok mu

  2. eline sağlık buna benzer bir site daha vardı diye hatırlıyorum onuda bulmama yardımcı olurmusun bu sitede şuanki windows sürümü yok. 1909#18363.719

  3. çok güzel beğendim işime yaradı teşekkür ederim

  4. güzel paylaşım olmuş teşekkürler

  5. oh yeah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir