1. Anasayfa
  2. VİDEO

Video Oyunu Tarihinin 8 Unutulmaz Ana Menü Müziği

Video Oyunu Tarihinin 8 Unutulmaz Ana Menü Müziği
Video Oyunu Tarihinin 8 Unutulmaz Ana Menü Müziği
0

Geekyapar’ a Göre “Video Oyunu Tarihinin 8 Unutulmaz Ana Menü Müziği!”


Buna benzer bir makale ve video oluşturmayı uzun süredir düşünüyordum fakat bir türlü gerçekleştirememiştim. Demek ki bugüne kısmetmiş. Fakat bende önce herkesin bildiği bir kanal olan “Geekyapar” bu konuyla ilgili bir video hazırlayıp paylaşmış :) Bana da bu seriyi onların videosuyla başlatmak düşer değil mi?


Ayrıca oyunlarda çalan şarkılar adlı yazımıza da buradan ulaşabilirsiniz. Kült ve Kaliteli oyunlarda çalan müzikleri paylaşıyoruz.


Serimizin ilk makalesine Geekyapar‘ ın paylaşmış olduğu videoyla başladığımızdan dolayı pek bir şey yazmaya gerek duymadım. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu arada ilk oyundaki şarkıyı “Legend Online” oyununda duyanlarınız olmuş olabilir. Aynı benim gibi. Fakat görülen oki bu şarkı ilk olarak Elder Scroll III oyununda karşımıza çıkmış.

5/5 - (3 Oy)

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir