1. Anasayfa
  2. VİDEO

Resident Evil 7 Gameplay Videoları

Resident Evil 7 Gameplay Videoları
Biohazard
0

Resident Evil 7 Gameplay Videoları


Gönül isterdi ki TechnoVadi ekibi olarak Resident Evil 7 Gameplay Videoları ‘nı biz çekelim. Fakat sadece istemekle olmuyor :)  Bazı sıkıntılar nedeniyle. Resident Evil 7 oyununun ön inceleme ve gameplay videolarını çekemedik. Bende dedim ki madem biz çekmedik bari sevdiğimiz bir Youtuber abimizin videolarını koyalım. Bu kişiyi hepimiz yakından tanıyoruz. Easter GamersTv, Mete abi.

Emin olun oyun yeniden eski zamanlarına dönmüş durumda. Çoğu yerde Biohazard kalıntılarını görmek mümkün. Aslında kalıntı demek yanlış olur. Aynı Resident Evil 1, 2, 3 ve Biohazard (4.) oyunundaki gibi puzzle ve zorlu görevler mevcut. Sizi içine çekmeyi ve germeyi başarıyor.
İster Mete abinin kanalından direk olarak izleyin. İster aşağıya bırakmış olduğum “Oynatma Listesi” üzerinden izleyin. Her türlü izlenme, Easter GamersTv kanalına gidiyor.

Makaleyi Oyla post

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunu. 2022 Temmuz Kocaeli Üniversitesi - Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünden yeni mezun olan ve hala ne istediğine tam olarak karar verememiş bir insan oğlu.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir